Promovare hosting prin sex total

Ieri am primit un spam prin care o companie de hosting se promoveaza prin anunturi de escorte care ofera sex oral, anal si normal pentru 40RON!

Asa suna anunturile:

Cristina = Roscata, 173cm, sani medii, 53kg. Ofer oral, anal, normal. Pret 40 RON. Telefon 0744592974

Stefania = Blonda, 186cm, 62kg, sani foarte mari, oral neprotejat cu finalizare, normal. Pret 60 RON. Telefon 0770233610.

Pentru clienti pretentiosi ne deplasam.
Oferim factura pentru “servicii de relaxare”.
Doriti un weekend intreg? avem oferte relaxate.
Avem telefonul inchis sau nu raspundem? Va rugam insistati pentru ca sigur suntem ocupate si ne vom elibera in cel mai scurt timp.

Dupa o simpla cautare pe google a primului numar de telefon am gasit ca apartine Ursus Breweries Sa. Detalii aici

Oare cati au luat clapa si au sunat la numerele de telefon? Cu siguranta s-au gasit cativa doritori de placeri…

  1. Si eu am primit acelasi email…
    Mi se pare o tampenie :evil:

  2. la o cautare nevinovata a numarului (0744592974) pe google, gasim ca proprietarul acestui numar a castigat un concurs la Orange, iar castigatorul e …Ursus Breweries Sa (http://www.orange.ro/news/mobile-email-castigatori-ro.html)

    la 2 beri, una gratis sau la juma de pret..:)

  3. Salut Andrei

    Numele meu este Stefaniu Criste si sunt unul din fondatorii companiei Hangar Hosting.

    Ai publicat pe blogul tau un mesaj prin care anunti cum ca “o companie de hosting se promoveaza prin anunturi de escorte care ofera sex oral, anal si normal pentru 40RON”

    Cu tot respectul cuvenit, te-as ruga sa publici un drept la replica (sau sa permiti un comentariu) la anuntul tau.

    1) Hangar Hosting nu a trimis astfel de mesaje;
    o minima verificare a paginii noastre (la adresa https://www.hangarhosting.net/blog/mesaje-inselatoare-in-numele-hangar-hosting) sau un telefon la sediul firmei ti-ar fi elucidat situatia

    2) o simpla verificare a headerelor mesajului (pentru un programator e simplu, nu ?) ti-ar fi aratat ca mesajul nu este trimis de pe serverele Hangar Hosting, ci de pe un server aiurea; mai mult, daca adânceai verificările, ai fi observat că Hangar Hosting are declarate înregistrări SPF stricte, cu adrese IP bine definite ale serverelor ce au dreptul să expedize emailuri în numele nostru.

    3) dacă provider-ul tău de servicii email ar fi implementat soluția de verificare SPF, nu ai fi primit astfel de mesaje.

    Mulțumesc pentru înțelegere

    Ștefaniu Criste

  4. Andrei, am lasat un comentariu destul de explicit, vis-a-vis de promovarea hosting-ului prin sex.

    Despre altceva as vrea sa-ti vorbesc aici: o mimima decenta te obliga sa verifici daca intr-adevar numele companiei pe care zici c-ai gasit-o poate fi asociata cu numarul de telefon respectiv.

    O informatia din 2006 poate fi adevarata sau nu la data respectiva, insa cu siguranta nu este actuala dupa 6 ani.

  5. Andrei(altul)

    Nene Stefaniu, probleme voastre interne ne intereseaza mai putin. Atat timp cat eu primesc “oferta” m’i se pare de bun simt sa va cereti scuze si atat (fara alt drept) in caz contrar dpdv legal si moral iti scoate nevasta la produs !

    Cat despre header …ma scuzi, cred ca nu esti atat de noob incat sa nu stii sa trimiti mass pe mail din Olanda, Canada, Brazilia …sau de unde vrea pielea ta !

    Ca urmare a celor intamplate, nu putem trage decat 2 concluzii. Ori sunteti naspa ca si servicii hosting si vreun angajat v’a copt’o , ori incercati marea cu sarea facand publicitate bazandu’va pe “nevoile” utilizitatorilor ! 1 din 2 . Astept confirmare !

  6. Stefaniu -gupi- Criste

    Nene Andrei, hai sa analizam nitel situatia la rece.

    In primul rand ar trebui sa cadem de acord ca oricine poate initia o astfel de campanie, in numele oricui. Nu trebuie sa ne limitam la un fost angajat sau, cum sugerezi, la noi; e suficient sa ai niste cunostinte tehnice, acces la relee de email si o baza de date suficient de mare de adrese, ca sa poti inita o astfel de campanie.

    In al doilea rand, oicat as incerca sa analizez idea ta cu “self-advertising”, chiar privind din exterior, nu pot s-o inteleg. O astfel de mutare din partea oricarei companii ar insemna o bataie de joc fata de clientii existenti, pe termen lung echivalând cu sinuciderea. Ce clienti ar avea de castigat firma si de ce si-ar bloca telefoanele de contact cu o astfel de “reclama” ?

    Nu in ultimul rand, “ofertele” au fost trimise nu doar falsificand adresele de email ale companiei. Am vazut mesaje trimise in numele meu (pe adresa de gmail am primit peste 10.000 de bounce-uri), in numele datacenter-ului unde firma are gazduite serverele si -surpriza- in numele abuse[at]ripe.net.

    Daca ai fost unul din cei ce au primit mesajele cu pricina, imi cer scuze atat personal, cat si in numele firmei. Pentru alte detalii putem discuta telefonic. Numerele le ai deja.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>